Despre

Totul despre autism pentru părinţi şi specialişti

Această revistă este cadoul Centrului de Resurse şi Referinţă în Autism „Micul Prinţ“ Bistriţa, de 2 aprilie – Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului – pentru părinţi de pretutindeni. În 2 aprilie, la nivel mondial se sărbătoreşte Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului. Vrem să fie un ghid, dar şi o demonstraţie a faptului că diferit poate însemna foarte, foarte frumos. Revista 2 Elefanţi poartă benzi desenate de excepţie, realizate de Paul Mureşan, voluntar Tăşuleasa Social şi conţine articole de specialitate, texte ştiinţifice, dar şi mărturii ale părinţilor şi sfaturi legate de terapia, nevoile şi drepturile copilului cu autism. Pe print din 2 aprilie 2013, într-un tiraj de 2000 de exemplare, cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud şi al artistului plastic Georgiana Vrânceanu Cotuţiu.

Revistă editată de Centrul de Referinţă în Autism „Micul Prinţ” Bistriţa, cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.

Coordonatori:

  • Ana Dragu
  • Liviu Cotuţiu

Desene:

Site admin:

Toate drepturile asupra articolelor aparţin autorilor. Reproducerea integrală sau parţială a textului sau ilustraţiilor este posibilă numai cu acordul prealabil al Asociaţei Autism Europa, Bistriţa.

Parteneriate

Primăria Bistriţa

Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud

Bistriţeanul